Аксесоар за косене за тример

SKU: 0214RTY151
24 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Описание: Аксесоара за косене с марка RTR-MAX се използва за косене,при което в процеса на косене, паралелно се извършва и сортиране на снопове на окосените растения. Използва сепри косене на култури с твърдо и високо стебло като например оризови насаждения. Съвместимост: Аксесоарът е подходящ за почти всички бензинови тримери. Единственото задължително условие е захващането. То става чрез три болта на главата на тримера, разположени на равно разстояние един от друг. С малки изключения, това захващане е еднакво за всички тримери. Монтиране: Вижте инструкцията за монтаж
24.00 лв
Аксесоар за косене за тример
24 лв
Държава Turkey
  • Описание: Аксесоара за косене с марка RTR-MAX се използва за косене,при което в процеса на косене, паралелно се извършва и сортиране на снопове на окосените растения. Използва сепри косене на култури с твърдо и високо стебло като например оризови насаждения.
  • Съвместимост: Аксесоарът е подходящ за почти всички бензинови тримери. Единственото задължително условие е захващането. То става чрез три болта на главата на тримера, разположени на равно разстояние един от друг. С малки изключения, това захващане е еднакво за всички тримери.
  • Монтиране: Вижте инструкцията за монтаж
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg