Бормашини

Каква е разликата между професионална и любителска бормашина ?


При модерните ръчни инструменти при по - голямата част е трудно да се разграничи границата между хоби и професионален клас. Заговори ли се за професионална бормашина, имаме предвид, че тези машини поместват свойства, да се справя с по - твърди повърхности, да пробива на дълбоко и навътре и важна част да работи по - дълго време. 

Добре е всеки един хоби любител да притежава обикновенна бормашина, когато се наложи дребна поправка. Инструмента в този случай е сравнително по - лека и компактна от професионалните, с нея се борави сравнително по - ненатоварващо. Едно от водещите качества е издръжливостта. Като минус за хоби бормашината може да се отбележи, че не е препоръчителна да издържа на продължителна работа.

Професионалната бормашина има осезаем размер и тегло от любителските модели.

При професионалните машини е задължително да разполага с защита при прегряване.

Отличават се именно с по - висока мощност от бормашините за хоби майстори.

Дълготрайната или доживотна гаранция на някой от професионалните уреди се дължи на материалите, използвани за тяхната направа.


Какви видове ще откриете на сайта ?


В Global Market ще откриете няколко основни вида бормашини от които да изберете:

  •   Пробивни;

  •   Комбинирани;

  •   Перфоратори;

  •   Ударни.


Вашият избор за универсален вариант, който да се справи с всички домашни, леки задачи е пробивните машини.

Комбинираните машини са идентични с пробивните, разликата която бихте забелязали, че са подходящи за пробиване и в по - твэрди материали. Функционалността прави уредите добри за домашна употреба.

Перфораторите или по - познати като SDS бормашини са идеални за пробиване в зидария или бетонни равнини. Допълнителната им ударна способност която позволява по - лесното и бързо пробиване в плътни плоскости. Премахването на пробиващата функция ще ви даде възможността само и единствено за къртене. По - високата мощност перфораторите са по - обемни и тежки, съответно трудни за използване в домашната практика.

Ударната бормашина са сходни на перфораторите и са също толкова мощни, работейки осигуряват бързи и последователни удари.

Тези бормашини не позволяват да се използва ударната функции без пробивната.


Защо Global Market е правилното място ?


Асортимента ни от бормашините, които може да откриете в онлайн магазина на Global Market белязани с качество, конкурентни цени и индивидуалност. Целта ни се състои в това да се приближим до вашите изисквания за всеки вид машина, които ще са ви необходими и още повече - да ги надвишим. Спрете се на Global Market, тъй като сме се посветили на вас и вашата необходимост.


Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: