Ъглови Бормашини

 Ъгловата бормашина е L-образен инструмент, който се използва за пробиване на отвори на труднодостъпни места. Такива свредла се използват широко при работа в плътни таванни и междуредови връзки, в тесни ниши и отвори, при пробиване от страната на кухината - под капака на автомобила, от страничните и задните повърхности - когато използването на класическа бормашина е невъзможно.Голямо разнообразие от ъглови бормашини, на конкурентни цени ще намерите на GlobalMarket.bg.

Характеристики на устройството на ъгловата бормашина

Характеристика на ъгловите бормашини е разположението на патронника под ъгъл от 90 градуса спрямо корпуса на инструмента. Това се постига чрез използване на специална зъбна предавка. За да се намали разстоянието от оста на патронника до горната повърхност на тялото на свредлото (за да се увеличи компактността), при такива модели се използват патронници с коронка на зъбни колела, скъсени или потопени в корпуса.

Важни характеристики на ъгловата бормашина

Мощност - характеризира силата на електродвигателя. Измерено във ватове (W). При ъгловите бормашини мощността варира от 300 до 800 W и повече.

Скорост на въртене - характеризира броя обороти на шпиндела за единица време. Измерено в обороти в минута (rpm). За ъгловите бормашини тази цифра достига 2300 об / мин и повече. Колкото по-висока е скоростта на въртене, толкова по-голяма е производителността на свредлото.

Въртящ момент - характеризира силата, която шпиндела развива, преодолявайки съпротивлението на материала. Измерено в нютони на метър (Nm). Този показател е важен, тъй като ъгловите бормашини се използват за работа с крепежни елементи. Колкото по-голям е въртящият момент, толкова по-лесно ще бъде да работите с големи винтове и крепежни елементи.

Ъгловият размер е разстоянието от свободния край на патронника до горната повърхност на корпуса. Колкото по-малък е този размер, толкова по-компактен и удобен е свредлото за използване в тесни пространства.

Видове ъглови бормашини

Мрежови ъглови бормашини, захранвани от постоянен източник на променлив ток. Удобен за безпроблемна работа, обикновено лек. Акумулаторни ъглови бормашини с автономно захранване под формата на никел-кадмиеви, никел-метални хидридни или литиево-йонни акумулаторни батерии. Те се използват при липса на постоянни източници на променлив ток. Те се характеризират с висока мобилност и компактност. Глобълмаркет предлага голямо разнообразие включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. Предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество, съчетано с професионализъм.Всички модели може да откриете на нашия онлайнмагазин globalmarket.bg.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg