Ударни Бормашини

 Характеристики на ударни бормашини

Универсалните електроинструменти са на достъпна цена с добър набор от функции и са особено популярни сред самоделките. Те заместват няколко специализирани единици по отношение на функционалността и в същото време заемат по-малко място по време на съхранение. Те са необходими в строителството и полезни в ежедневието.Многофункционалната ударна бормашина / водач е инструмент „три в едно“. При извършване на ремонтни и строителни работи те се използват като:

  • перфоратор - при пробиване на стени от камък, бетон, тухли и шлакоблок зидария за дюбели и анкери;

  • свредла - при направа на дупки в метал, дърво и други материали;

  • отвертка - при затягане на винтове, самонарезни винтове и други.

Ударната бормашина-отвертка се различава от конвенционалната бормашина по наличието на механизъм, който създава възвратно-постъпателно движение на въртяща се бормашина.

Ударният механизъм осигурява по-голяма ефективност при работа с твърди и чупливи материали, докато ударната функция може да бъде деактивирана, ако е необходимо, със специален превключвател на режима.Много полезни и много удобни за извършването на всякакъв вид дейности свързани както със сглобяване,така и с разглобяване,пробиване и всичко друго,което е нужно за извършване на ремонт или строителни дейности.Този вид инструменти са неразделна част от набора на професионалисти и любители в тази насока. Глобълмаркет предлага голямо разнообразие включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. Предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество, съчетано с професионализъм.

Ползи от закупуването на ударна бормашина в GlobalMarket.bg

Фирмата Глобълмаркет Про предлага да закупите ударна бормашина на атрактивна цена, избирайки подходящия модел от широка гама от качествени продукти. Закупувайки електроинструмент в нашия онлайнмагазин GlobalMarket.bg, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество. Глобълмаркет Про предоставя професионални съвети на купувачите по технически въпроси при използването на електроинструменти.Може да се регистрирате с имейл, както и да направите бърза поръчка през специалната форма за бърза поръчка.Също така може да се свържете с нас и на посочения телефон.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg