Настолни циркуляри

 Настолните циркуляри са предназначени за рязане на детайли в надлъжна и напречна посока, както и под ъгъл. Широка гама от тези устройства, които се предлагат от местни и чуждестранни производители, ви позволява да изберете оборудване за всякакви условия. Можете да намерите чудесен настолен циркуляр за вашия домашен цех или за производство. Във всеки случай той ще ви помогне да свършите работата бързо и ефективно. Глобълмаркет предлага голямо разнообразие, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайнмагазина GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

По дизайн могат да се разграничат следните видове настолни циркуляри

  • За кръгла маса е отличен вариант за домашна работилница. Повечето модели тежат около 20 кг. За работа можете да го поставите на работна маса и след това да го приберете за съхранение на подходящо място. Максималната дълбочина на правия разрез на електрически настолен циркуляр за маса е 40-80 мм.

  • За рязане със стойка - удължаване на маса ви позволява да режете големи детайли. На някои настолни циркуляри опорните крака се сгъват, те могат бързо да се сгънат за транспортиране на инструмента. Дълбочина на рязане под прав ъгъл 80-90 мм.

  • Стационарни - тъй като основното оборудване се препоръчва за малки предприятия, могат да се използват в голямо производство за извършване на спомагателни операции. Тяхното стабилно легло осигурява висококачествена работа. Максималният разрез е 70-125 мм.

Във всяка група можете да намерите настолни циркуляри за бита и професионален клас. Последните са с по-добро качество, често са по-лесни за настройка и са по-добре оборудвани с разнообразни устройства. Всички модели са оборудвани с връзка за отвеждане на дървени стърготини.

Важни характеристики на настолния циркуляр

  • мощността е показател за функционалност;

  • дълбочина на рязане - машината за рязане се избира в съответствие с размерите на детайлите;

  • скорост на шпиндела - колкото повече, толкова по-добре работи трионът.

Когато избирате дискове, обърнете внимание на диаметъра и размера на седалката.

Закупувайки електроинструмент в нашия онлайнмагазин, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество.Можете да поръчате бързо и лесно на globalmarket.bg, както и на посочените в сайта телефони за връзка с нас.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: