Гайковерти

Каква е разликата между професионален и любителски гайковерт ?


Гайковертът е електроинструмент с висока мощност, който се използва за завиване на болтове и гайки. Ударният гайковерт е по - търсен и често използван, заради добавянето на ударно движение към въртящия момент и по този начин осигурява по - висока скорост. Той работи чрез съхраняване на енергия в тежката си въртяща маса, след което я освобождава наведнъж с помощта на малки удари срещу изходящия вал.

Гайковерта се използва при всякакви ремонтни дейности, поддръжка или монтаж. На пръв поглед гайковертът прилича на винтоверт, но за разлика от него, горната му част е по - обемиста и има специални щифтове.


Как да изберем точния модел ?


Гайковертите са произведени от най - разпознаваемите  марките на пазара:

  • PREMIUM;

  • BOSCH;

  • CETA FORM;

  • MILWAUKEE.

Ще намерите в нашия онлайн магазин Global Market на достъпни цени. Гайковертите които можете да закупите се отличават по своята мощност, обороти, въртящ момент и други технически показатели. В категория “Гайковерти” имате възможност да намерите голямо разнообразие от електрически, пневматични и акумулаторни гайковерти.

Електрическите гайковерти са идеално решение за бързо развиване и завиване. Те са оптимално становище за хора в автосервизи или при изпълнение на мащабни конструкции. 

Акумулаторните гайковерти са изключително удобни машини за работа на места в които няма наличие на ток или компресор. Важно е при избора на акумулаторен гайковерт е да съобразите спецификацията на батерията, защото от нея зависи изпълнението на успешна работа с инструмента. 

Пневматичните гайковерти са предпочитани от професионалните майстори. Те работят от сгъстен въздух а не се задвижват от ток, поради това те са изключително безопасни за работа в опасна среда. При тях има много по - малко градивни компоненти от акумулаторните и електрическите гайковерти, което прави повредите много по - редки. 

Пневматичните машини се характеризират с по - дълъг експлоатационен живот и продължителност на батерията при упорита работа. 

Нашите гайковерти са вашето отлично иновативно решение.

Ние от Global Market сме напълно готови да намерим отговора на която и да е ваша нужда, поради факта, че вие сте нашата първостепенна потреба. Защо да изберете Global Market ?


Заповядайте при нас и Global Market ще ви помогнем да направите най - добрият за перфектно качество, дългогодишна гаранция, достъпни цени и експресна доставка.

Доверете се на нашите гайковерти и се снабдете с най - благоприятни цени. 

Качество и срока на използване на нашите машини със сигурност съответстват на цената, която ще заплатите. Това на което разчитаме в Global Market е качеството и реалните цени. Клиентите са ценни за нас, затова предлагаме гайковерти, които да са ценни за тях. Купи своя гайковерт точно в този момент.


Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: