Машини за Полиране

Какво е нужно да знаем за машините за полиране?

Полиращата машина е продуктивна, надеждна и удобна машина за професионално полиране и шлайфане. Идеален за полиране на боядисани повърхности (като автомобил. Благодарение на мекия захват, това устройство се държи добре в ръката и е безопасно за работа. Голямата ергономична спомагателна дръжка осигурява най-добър контрол и точни резултати при работа с боя. Скоростта на смилане може да бъде оптимално регулирана чрез плавен контрол на скоростта. Шлифовъчното колело на полиращата машина може да се сменя бързо и лесно без инструменти. Шлифовъчната плоча има специална микро-велкро, която да държи здраво велкро и да предотврати попадането на прах между плочата и шкурката.

Структурата на такива машини е съвсем проста. Самият процес на полиране се извършва с помощта на специални четки, които извършват въртеливи движения с висока скорост. Върху тях се поставя специална паста, която възстановява и подобрява вида на материала. Тази машина е вид електроинструмент за шлайфане и полиране на повърхностите на техните различни материали, като пластмаса, метал, дърво. Много видове машини имат функцията да събират дървени стърготини, стърготини, накратко отпадъци от извършената работа. Прахосмукачката може да бъде или вградена, или допълнително свързана.


Основните оперативни възможности на полиращите машини.

Няма твърде много критерии за избор на такива устройства, но всички те са важни - клас на оборудването, неговата мощност, тегло на инструмента, максимален диаметър на диска, наличие на система за контрол на скоростта. Всички полиращи машини в класа са разделени на две големи групи - професионални и битови. Ако ще използвате този уред за всеки отделен случай, тогава професионален инструмент е безполезен за вас, защото ще струва много повече от обикновените домакински.

Мощността влияе върху максималното натоварване, приложено към машината. Съответно, по-мощното устройство може да завърши работата за по-малко време. Тази цифра обикновено варира от 400 до 1500 вата. Колкото по-голяма е мощността, толкова по-голямо е теглото на инструмента. Желателно е да си купите дизайн, който тежи по-малко - по време на работа ще бъдат по-малко уморени ръце, няма да е необходимо да правите почивка.

Диаметърът на полиращия диск също влияе върху цялостната производителност - този параметър варира от 120 до 240 mm, най-популярните днес са модели с диаметър 125, 150 и 180 mm. Този фактор влияе пряко върху мощността - колкото по-висока е тя, толкова повече мощност. Желателно е машината да има електронна система за регулиране и поддържане на скоростта. Тази функция ще позволи на устройството да съхранява определен брой обороти в минута, независимо от това какво натоварване има, съответно работата отнема по-малко време и е по-добра. 

При избора на модели за включване в нашия преглед, преди всичко обърнахме внимание на всички горепосочени фактори, както и взехме предвид съотношението цена и качество на продукта, до голяма степен въз основа на обратната връзка от потребителите. За всеки продукт се опитахме да съберем максимално количество информация, за да можете да изберете най-добрия инструмент за вас. 

ХАРАКТЕРИСТИКА:

  •    плавно регулиране на скоростта;

  •    случайно превключване на предпазител;

  •    удобна дръжка;

  •    лесен достъп до четки;

  •    бърза смяна на полиращите дюзи.

Функции на които да заложите при закупуване на машина за полиране.


  •    Функция плавен старт - Устройствата, които имат тази функция, са много лесни за работа, поради факта, че устройството започва да работи с по-ниски скорости, постепенно набирайки мощност;

  • Балансиране - Тази функция присъства само на най-висококачествените модели;

  • Просто изключете четките - Тази функция също присъства само на висококачествени устройства. Самите четки се изключват автоматично в случай на прекъсване на електрозахранването.

Защо Global Market е правилното място ?


Машините за полиране, който може да откриете в онлайн магазина на Global Market са белязани с високо качество, конкурентни цени и индивидуалност. Целта ни се състои в това да се приближим до вашите изисквания за всеки вид машина, които ще са ви необходими и още повече - да ги надвишим. Спрете се на Global Market, тъй като сме се посветили на вас и вашата потребност. В заключение, прегледахме най-добрите до момента полиращи машини, представени на вътрешния пазар на строителни инструменти. Надяваме се, че цялата информация, която сме събрали за вас, е била много полезна. Ако все още имате някои въпроси, не се колебайте да ги зададете в коментарите. Ще се опитаме да намерим отговора бързо и напълно да разсеем съмненията ви.


Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: