Мултифункционални

 Мултифункционалните инструменти се отличават от всички останали с големия брой извършени операции и разнообразието от материали, с които могат да работят. Те са необходими при монтиране на различни водопроводи и дограма, както у дома, така и в работилницата или в магазина. Всеки реноватор се отличава с дълъг експлоатационен живот и устойчивост на износване. Глобълмаркет предлага голямо разнообразие мултифункционални инструменти, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайн магазина GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др. Мултифункционален инструмент или реноватор е шлайф и прободен трион в едно тяло. Той перфектно допълва изброените устройства, но не ги замества. Какво е това и къде е полезно - прочетете нататък.

Мултифункционалния инструмент е полезен за работа на труднодостъпни места, финализиране и редактиране на малки части:

  • премахва излишното лепило, боя

  • реже перваза

  • шлайфа и реже дърво, метал, камък

  • почиства шевовете и изпълнява друга незначителна работа

Видове мултифункционални инструменти

Един от най-популярните е универсалният нож. Това е високоефективен (до 21 000 оборота в минута) реноватор, който може да се управлява или от акумулаторни батерии, или от мрежа от променлив ток. Акумулаторните модели мултифункционални устройства често са оборудвани с две батерии с голям капацитет. Благодарение на приставки и аксесоари, те се използват за шлайфане, пилене и разбира се за рязане на материали с различна дебелина. Универсалните длета, в допълнение към основното си предназначение, могат да заменят шлифовъчни машини, триони и фрези, благодарение на вибрациите, разпространяващи се под ъгъл 1,4 ° или 2,8 °, а не механични вибрации. Електронният контрол на скоростта (5000-21000 об / мин) позволява на такива мултифункционални устройства да работят с материали с различна твърдост.

Набор от мултифункционални инструменти, благодарение на различни приставки, се използва за шлайфане, полиране, подрязване на болтове и винтове, премахване на ръжда, бояджийски покрития, рязане и много други операции. Тези мултифункционални инструменти ви позволяват да работите с дърво, метал, фибростъкло и пластмаса. Честотата на вибрациите (5000-35000 об / мин) може лесно да се регулира за различни материали. Пълният комплект включва директни приставки (до 45 бр.) И допълнителни аксесоари (цанги, шлифовъчни колела, фрезови компаси, свредла и др.). Закупувайки мултифункционален инструмент в нашия онлайнмагазин GobalMarket.bg, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg