Ножици за Ламарина

 Всички ножици за ламарина са инструменти за рязане на тънък лист и профилирани материали. Те се използват за изрязване на листа по схемата, изрязване на форма, разделяне на заготовките на парчета с желания размер. Това оборудване ще бъде необходимо в домашната работилница, в сервиза за автомобили и в магазините. В GlobalMarket.bg можете данамерите огромно разнообразие. Предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

Всички лостови метални ножици за ламарина са постоянно монтирани. Тяхната основа е здраво закрепена върху работната маса, в тялото е разположено фиксирано острие. То се движи с дръжка. Между тях заготовката е затегната по такъв начин, че линията на рязане съвпада с долния ръб. След това просто трябва да преместите дръжката нагоре и надолу и да наблюдавате точността на работата.

Важни спецификации на ножици за ламарина

Тъй като лостовите метални ножици за ламарина се използват за рязане на листове и ленти, както и за кръгли и правоъгълни профили, основният параметър за избор ще бъде дебелината на детайлите. За всеки от техните видове индикаторът ще бъде различен. Най-мощното оборудване, представено на нашия уебсайт, отрязва стоманена ламарина до 10 мм, квадратни и кръгли пръти 20-22 мм, ъгли 60х7 мм. Ширината на рязане на ножиците за ламарина зависи от дължината на ножа, средно 200 мм.

Избор по тип устройство

  • Ръчният лосторез е с опростен и надежден дизайн. Силата се предава на режещата част чрез въздействие върху лоста (дръжката).

  • Ръчният хидравличен нож по структура е подобен на механичния нож, но също така е подсилен с хидравлично задвижване. Това осигурява значително предимство. Такива ножици за ламарина се използват за армиране на стомана, кабели, ленти и пръти.

  • Електрическите инструменти имат най-висока производителност и скорост на работа. Те изискват минимални усилия от оператора. Модели с по-сложен дизайн могат да се използват като ножици за изрязване на форма, т.е. обработка на продукти със сложна и извита форма. Те са необходими в строителството и полезни в ежедневието.Всички модели ще намерите на GlobalMarket.bg

В нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg можете да закупите ножици за ламарина за ежедневна употреба. Предлагаме и инструменти за използване в производството, в строителството, които могат да издържат на значителни натоварвания. Винаги може да разчитате на екипа на Глобълмаркет за полезна информация относно продуктите,както и всичко останало с което можем да бъдем полезни.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: