Оберфрези

Какво е Оберфреза ?

Фрезата е електрически електроинструмент, използван за изрязване на различни форми в материали като дърво, пластмаса, MDF и някои метали.Те се използват заедно с фрези, а понякога и други отделящи се аксесоари, за рязане и оформяне на материали по голямо разнообразие от начини, за различни задачи.

Приложения за надписване, гравиране, фреза, дограма, фини задачи. Машината е достатъчно малка, за да се придвижва лесно през детайла или да се пренася на място, което го прави особено гъвкав.Или, за по-постоянно устройство, можете да монтирате рутер с главата надолу в рутер маса. Това е полезно при работа с по-малки парчета материал или за повтарящи се приложения като създаване на повдигнати панели.

Какво е нужно да знаем за оберфрезите?

За някои дървообработването е професия. От друга страна, това е хоби за някои. Какъвто и да е случаят за вас, не можете да свършите най-добрата си работа без необходимите инструменти. Що се отнася до дървообработването, на разположение са много електрически и ръчни инструменти, които могат да бъдат много полезни. 

И една качествена фреза за дърво е един от тях. Това не е задължителен инструмент, ако тепърва започвате кариерата си в дървообработването. Но ако сте професионалист или някой, който обича да прави самоуправляващи се проекти от време на време, тогава машината за рутер за дърво може да бъде от толкова голяма помощ. Освен това ще ви спести много ценно време. Сега, тъй като на пазара има огромна колекция от машини оберфрези / тример за дърво. Става доста трудно да изберете страхотна за себе си. Ние знаем това. Ето защо написахме тази статия с информация за някои от най-добрите машини за рутери за дърво, налични на българския пазар. Така че, ако търсите нещо като тази статия, значи сте на правилното място.

Неща, които трябва да имате предвид, преди да закупите оберфреза:

Ако искате идеалния инструмент за вас, тогава не можете да отидете и да си купите произволно. Първо трябва да проучите това. Тогава можете да вземете такъв, който е подходящ за вашите нужди. За да улесним процеса обаче, тук долу ще споделим няколко съвета относно избора на добра оберфреза за дърво. И така, ето …


  •    Качество на изграждане:

Вземете оберфреза с връв, здраво качество на изработка. Трябва да платите добра сума пари за електроинструмент като фреза за дърво. Така че, винаги трябва да избирате такъв, който се предлага със стабилно качество на изработка. В противен случай може да се повреди дори от случайно падане.

  •    Консумация на енергия:

Просто казано, ако искате мощна машина, тогава ще трябва да изберете мощен двигател. И когато двигателят е мощен, той също ще консумира повече енергия за работа. В резултат на това ще трябва да платите повече сметки за ток в края на месеца. Така че, ако вършите нормална лека работа, тогава не е нужно да избирате за тежкотоварна машина и обратно.

  •    Диаметър на рязане:

Различните рутери за дърво се предлагат с различен диаметър на рязане. Да предположим, че вашият рутер за дърво има максимален диаметър на рязане от 6,35 мм. Това означава, че можете да използвате цанга от 6,35 мм на вашата машина. Също така, на 6,35 мм цанга, можете да използвате максимум 6,35 мм (в диаметър) фрези / тримери. Ако искате да използвате по-голям бит, просто не можете. И на българския  пазар 6,35 мм цанга и битове са най-разпространени. Така че, по-добре е да изберете машина за фрези за дърво, която има максимален диаметър на рязане от 6,35 мм.

Защо Global Market е вашето място за поръчка?

Ако търсите качествена и адекватна помощ при закупуване на оберфреза, можете да го направите в нашия онлайн магазин. Предлагаме оборудване от производители като Bosch, Premium, Milwaukee. Подробните описания и характеристики в продуктовите карти ще ви помогнат да изберете правилния избор за вас. Направете поръчка през уебсайта или се обадете на телефон +359 878722292 за повече информация.


Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: