Перфоратори

Какво трябва да знаем за перфоратора ?


Акумулаторния перфоратор е мощен инструмент, същевременно компактен и много лек. За разлика от бормашината, неговата ударна функция се осъществява с помощта на електро пневматичен механизъм, който е много по-ефективен. В този случай такова устройство може да работи далеч по - пестеливо на енергия.

Всеки акумулаторен перфоратор може да се използва както от професионалист, така и от домашен майстор. Много често устройството се използва за пробиване на анкерни отвори в бетон, както и за изрязване на тухлена стена с дебелина до 80 мм.

В същото време осветяването на работната зона ще помогне при работа в лошо осветени зони, необходим е бързосменяем патронник за лесна и бърза подмяна на оборудването, обратното ще бъде полезно при пробиване за отстраняване на оборудването от отвора. Електронният контрол на скоростта ще ви позволи бързо да настроите инструмента за работа с материали с различна плътност. И калъфът е приятно допълнение, в което е удобно да съхранявате и транспортирате своя инструмента.


Основният параметър за избор е енергията на удара. Според него акумулаторните сондажни скали могат да бъдат разделени на два класа - битови (до 3 J) и полупрофесионални (над 3 J). По-добре е да купите първия за домашен майстор за пробиване с чук и изрязване на тънки стени (65 мм). Полупрофесионалните инструменти често се използват от строителните бригади и бизнеса, за да пробият дупки в дебели, твърди материали.

Също така трябва да вземете предвид наличието на режим на делене, ако планирате да използвате перфоратор като лек стоп, тогава този режим ще е необходим. Но цената на такова оборудване е по-висока и консумацията на енергия е по-висока - помислете за това, когато купувате. Машината е идеална за тежки ремонтни и строителни работи. Поради факта, че корпусът на инструмента е изработен от магнезиева сплав, той е устойчив на удар, осигурява точно прилягане и отлично разсейване на топлината.Допълнителна дръжка помага за сигурно задържане на инструмента в ръце, което е особено важно за длето.

 Предимства на различните видове перфоратори.


Ние от GLOBAL MARKET ще ви помогнем  да откриете най-търсените видове с осезаемо гарантирано качество и цена. Предлагаме широка гама от перфоратори на познати марки, а именно :

 •     RTR

 •     PREMIUM

 •     MILWAUKEE

 •     BOSCH

 •     RAIDER

 Как да изберем точният ?


Кой вид перфоратор да изберете? -  Ние от Global Market ще селектираме разнообразието на машините и на ключовите характеристики и екстри, които ползват добрите перфоратори. Заложете на тях а именно : •     Предпазен съединител - за защита на инструмента и оператора, когато свредлото се задръсти;

 •     Дълъг мрежов кабел - за свободно движение около работната площадка;

 •     Дълъг експлоатационен живот (тяло от магнезиева сплав);

 •     Мек старт - за работа без дърпане;

 •     Ниско тегло в сравнение с други сондажни скали;

 •     Включен калъф - безопасно съхранение и удобен транспорт на AEG KH 5 G 418160 и аксесоари.

 

 Как Global Market ще ви помогне да изберете ?

Ако все още изпитвате  затруднения в подбора ви на перфоратор, Global Market ви представя едни от най-добрите машини, които към момента можете да намерите на пазара, гарантираме за качество, цена и бърза доставка. Може да ни откриете и на нашия телефон на който ще получите съдействие при реализиране на вашата поръчка.


Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg