Прахосмукачки

 Прахът е вечен проблем у дома. Прах от дивана и килима, козина на животни, трохи,ремонтни дейности. Във всеки един дом, прахосмукачката е нужна, въпреки че има много въпроси: какъв тип трябва да изберете, каква трябва да бъде. Глобълмаркет предлага голямо разнообразие включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайнмагазина GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium, V-TAC и др.

Силата на засмукване ще определи качеството на почистването в апартаментите. Можете да кажете, че колкото по-силна е прахосмукачката, толкова по-добре. Прието е да се прави разлика между максимална и средна всмукателна мощност. Максималната всмукателна мощност се осигурява от възможността за осигуряване на определената всмукателна мощност за дълго време. Максималната мощност на засмукване се определя от мощността, консумирана от прахоуловителя за първите минути. Разбира се, в този интервал от време прахосмукачката работи с най-голяма мощност. Обикновено това е с 15-30% по-високо от средната всмукателна мощност.

Моля, обърнете внимание, че мощността на извличане на прах и консумацията на мощност на прахоуловителя са различни техники. В нашия интернет магазин GlobalMarket.bg можете да изберете и закупите прахосмукачка на достъпни цени. В случай на извличане на прахоуловителя, обърнете внимание на необходимостта от оптимизиране на силата на засмукване, която ще намалее поради количеството прах, натрупано в контейнера. За да закупите прахосмукачка, трябва да решите приоритетните параметри. Някои модели са оборудвани с турбо четка, която ефективно почиства повърхността от косата и животинските косми. Някои устройства работят с батерия, което позволява на устройството да работи на значително разстояние от източниците на захранване.

Дизайнерски характеристики на прахосмукачката

Можете евтино да закупите прахосмукачка с телескопична, регулируема тръба, която лесно се регулира на всякаква височина и не заема много място за съхранение. Традиционната торба, циклон или аква филтър действа като контейнер за събиране на боклука. Бутоните за управление са разположени на дръжката или тялото.

Разнообразие от асортименти на прахосмукачки

Цената на моделите, представени в каталога на ГлобълМаркет, зависи от техния тип:

   • ръчни - те са с компактни размери, работят на захранване от батерията;

   • автомобилни - предназначени за почистване в автомобила;

   • строителство - използва се за почистване на помещения от отпадъци, останали след ремонт.

Прахосмукачките имат способността да правят cyxо и мокро почистване, да пръскат водаи да я изсмукват. Практически всеки се справя със задачата да събира разлятата вода на пода. Това е добро решение за общото събиране на замърсяването на големи площи - жилищни помещения, частни сгради.И в заключение: когато купувате прахоуловител, не забравяйте използването на филтри с висока чистота. Понякога те не са включени в комплекта, но се продават отделно.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg