Прободни триони

 Електрическият прободен трион се използва за рязане на дърво, тънки материали, метал, пластмаса. Заедно с прави линии, този инструмент е способен да прави къдрави разфасовки. Те се използват за изрязване на кръгове, както и за правене на правоъгълни прорези и разфасовки. . Глобълмаркет предлага голямо разнообразие включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. Предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество,съчетано с професионализъм. Всички модели прободни триони ще намерите на Globalmarket.bg

Устройство на електрически прободен трион

Той е оборудван с вградено предпазно устройство, електронни регулатори на скоростта, амортисьори за вибрации и шум. Над основната плоча е монтиран специален предпазител, за да се предотврати случаен контакт с режещия диск.

Принцип на действие на електрически прободен трион

Закрепването на ножа е посредством винт.Той е здраво закрепен и се движи нагоре и надолу с висока честота. Ако инструмента е снабден с многоетапен ход на махалото, той се накланя леко назад, когато се движи надолу. Ходът на махалото увеличава скоростта на правото рязане и удължава експлоатационния живот на режещия диск. Прободните триони имат и водач - хоризонтална опорна платформа, с която почиват върху режещата се част. Това значително подобрява точността на рязане. Обикновено водачът се прави да се върти до 45 градуса.

В зависимост от начина на закрепване на ножа има три вида прободни триони

  • с кръстовиден накрайник

  • с гладко сечение

  • накрайник с отвор

Характеристики на прободен трион

Основният показател за ефективност е мощността. Когато избирате, трябва да обърнете внимание и на другите му характеристики:

  • максимална дълбочина на рязане

  • скорост на рязане на различни материали

В нашия онлайн магазин Globalmarket.bg можете да закупите прободни триони за всякакъв вид употреба. Предлагаме и инструменти за използване в производството, в строителството, които могат да издържат на значителни натоварвания и могат да работят няколко часа без прекъсвания, без прегряване. Намерете това от което имате нужда на GlobalMarket.bg. Винаги може да разчитате на екипа на Глобълмаркет за полезна информация относно продуктите, както и всичко останало с което можем да бъдем полезни.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.
Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg