Саблени Триони

Саблен трион (електрическа ножовка) - до известна степен роднина на зегето. Саблените триони са снабдени с острие, което извършва махални движения с малка амплитуда, движейки се по права линия по време на обратния ход, той се издига. Формата на инструмента е подобна на голяма бормашина. . Глобълмаркет предлага голямо разнообразие включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. В онлайнмагазина ни GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество, съчетано с професионализъм.

Саблени триони се предлагат в различни размери, вариращи от 100 до 350 милиметра и с различен дизайн на зъбите в зависимост от естеството на материала, който се реже. Такива електрически триони имат основно предимство - те са универсални. Може да се използва за рязане на пластмаса, дървесни видове с различна твърдост и плътност, гипсокартон, газобетон, ламарина, алуминий, неръждаема стомана и др. Всъщност саблените триони са еднакво ефективни с всеки строителен материал. Единствената грижа на оператора е изборът на острие, необходимо за задачата. Електрическият саблен трион се счита за професионален инструмент.Ежедневните задачи, които изискват участието на тази специфична машина, са изключително редки. Що се отнася до дърводелците, монтажниците, покривачите, ключарите, довършителите и дори спасителите, сабленият трион е незаменим, без преувеличение.

Има два вида саблени триони:

Мрежови и акумулаторни. Акумулаторната батерия, въпреки по-умерената мощност, е много удобна за експлоатация, като не е ограничена от обхвата. Съгласете се, инфраструктурата на електрическото окабеляване на селска къща не винаги осигурява възможност за подаване на захранването към покрива, да речем, за покривни работи. Недостатъците му включват, може би, кратък живот на батерията, ограничен в по-голямата част от моделите до един час.

Електрически саблени триони от производители като Milwaukee и Bosch са се доказали на вътрешния строителен пазар, спечелвайки признание от специализирани майстори. Високото качество и издръжливост на инструмента бяха оправдани при интензивното им използване в строителни и монтажни работи. Bosch предлага малко по-богата гама, оборудвани с универсална скоба за всички остриета, в комплект с управляваща електроника, и също така разполагат с безстепенно променливи ходове за работа с различни материали. Характерна особеност на електрическия саблен трион Milwaukee е възможността за смяна на острието без специални инструменти, има противотежест, която намалява вибрациите, защитен от прах ключ и гумена дръжка. Закупувайки електроинструмент в нашия онлайнмагазин GlobalMarket.bg, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни ценим;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: