Акумулаторни Винтоверти

 Акумулаторния винтоверт може спокойно да се нарече златната среда между ръчна отвертка и електрически винтоверт. Този лек и компактен инструмент значително ускорява процеса на завинтване и поставяне на крепежни елементи. Използва се при сглобяване на мебели, ремонт на домакински уреди, при поддръжка на автомобили и др. В GlobalMarket.bg разполагаме с голямо разнообразие от акумулаторни винтоверти.

Устройство и принцип на действие

Този инструмент има електрически мотор и вградена батерия, която доставя енергия за работата му. За разлика от отвертката, двигателят не е толкова мощен и батерията има по-малък капацитет - оттук и малкият размер на отвертката. Върхът има отвор, обикновено под формата на шестоъгълник, за закрепване на битове. Някои професионални модели имат патронник без ключ. Въртенето на работното оборудване се извършва, когато въртящият момент се предава от електродвигателя. Благодарение на функцията за обръщане можете да промените посоката на въртене на бита - възможно е както да затегнете, така и да развиете крепежните елементи. Акумулаторните винтоверти се различават по дизайн: могат да бъдат прави или, както се казва с L-образна форма. Съществуват и универсални инструменти, в които дръжката е подвижна и при необходимост можете да завъртите отвертката от права в Г-образна.

Основни технически характеристики

Въртящ момент. Този индикатор определя силата, с която се извършва въздействието върху крепежните елементи - колкото по-високо е, толкова по-продуктивен е инструментът. За различните модели стойността може да бъде от 1,8 до 25 N * m. По правило устройствата с въртящ момент над 10 N * m се считат за професионални и са способни не само да завинтват винтове в подготвени отвори, но и да работят със самонарезни винтове. Ако акумулаторния винтоверт има способността да регулира въртящия момент, това ще помогне да се увеличи точността на работа с винтове с различни размери. Капацитет на батерията. Параметърът засяга продължителността на използване при едно зареждане на батерията. Може да бъде от 0,5 до 1,8 A * h. Колкото по-високо е, толкова по-дълго можете да работите без презареждане. Между другото, няма да е излишно да имате резервна батерия, за да можете да работите, докато другата батерия се зареди.

Вид батерия. Най-често срещаните са литиево-йонните батерии (Li-ion), леки, не подлежащи на саморазреждане и ефект "памет". Има и акумулаторни винтоверти с никел-кадмиеви (Ni-Cd) батерии, които са по-евтини, издържат на студено време и издържат на свръхток.Гарантирано качество от Глобълмаркет. В GlobalMarket.bg може да откриете много видове акумулаторни винтоверти на световноизвестни марки.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg