Електрически Винтоверти

Електрическия винтоверт е предназначен за затягане и развиване на винтове. Инструмент, оборудван с допълнителна функция за пробиване на отвори, се нарича бормашина. Те са необходими в строителството и полезни в ежедневието.Всички модели ще намерите на GlobalMarket.bg
Основната характеристика на електрическия винтоверт е въртящият момент, който ви показва с какви материали можете да работите. Колкото по-висок е индикаторът, толкова по-плътни могат да бъдат материалите, в които трябва да бъдат завити винтовете.Глобълмаркет предлага голямо разнообразие от електрически винтоверти включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.Конкурентни цени и доказано качество,съчетано с професионализъм.

Видове приложение, обхват и ползи на електрическия винтоверт

Монтаж на мебели, строителни и довършителни работи.
Задвижващи винтове и самонарезни винтове, сериен монтаж и строителни работи. Отлично представяне върху твърди материали.

Спецификации на електрическия винтоверт

Въртящ момент - измерва силата, която инструментът е в състояние да преодолее при въртене. Въртящият момент определя функционалността на инструмента. За завинтване на малки винтове ще бъде достатъчен въртящ момент от 5-10 Nm, оптимално 12-15 Nm. Електрическите винтоверти с функция за пробиване се характеризират с висок въртящ момент. Максималната стойност на въртящия момент (130 Nm) ви позволява да завиете големи самонарезни винтове без предварително пробиване.
Честота на въртене - ъглова скорост на работния вал. За затягане са достатъчни 500 оборота в минута, за пробиване - от 1200 до 15000 оборота в минута. Добър вариант е двустепенното управление на скоростта.
Батерията е автономен източник на захранване. Напрежението на батерията определя мощността на инструмента, а капацитетът му определя времето за работа. Първоначалният индикатор за капацитет за домакински модели е 1,2 - 1,5 A / h. Професионалните електрически винтоверти са оборудвани с батерия с капацитет над 2 A / h. Има различни видове батерии: никел-кадмиеви, никел-метални хидридни и литиево-йонни. Литиево-йонни - най-модерните, при тях правилото става ненужно: работете, докато батерията се изтощи напълно.Намерете това от което имате нужда на globalmarket.bg.Винаги може да разчитате на екипа на Глобълмаркет за полезна информация относно продуктите,както и всичко останало с което можем да бъдем полезни.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: