Ударни Винтоверти

Показани 1 до 25 (от 36 общо)
Покажи

Има различни начини за отвиване на "заварени" болтове или гайки, например с помощта на химикали или засилване на действието на конвенционалния винтоверт с ударна функция. Съществува обаче специална група инструменти - ударни винтоверти, които ще ви помогнат бързо и без да повредите крепежните елементи и върха на отвертката да се справите с плътно затегнатите болтове и гайки. Ударните винтоверти могат да бъдат разделени на два вида: прости и оборудвани със специален механизъм, който преобразува енергията на удара във въртящ момент. Простия и ударния винтоверт се различават само по това, че вала на ударния минава през цялата дръжка и завършва с ударник в края си. Преди да започнете работа с ударния винтоверт, задайте посоката на въртене, поставете накрайника върху стегнатите крепежни елементи и внимателно натиснете спусъка, докато болтът започне да се върти.

Ударния винтоверт може да бъде окомплектован с битове с различни размери, обикновено ударния винтоверт е комплектован с набор от 2,4 или повече бита. Сервиз или ремонт на автомобили не може да се направи без основно оборудване като кутия с инструменти. Може да се наложи и в ежедневието при сглобяване на мебели или инсталиране на кран в банята и за много други подобни работи. В каталозите на нашата компания Глобълмаркет Про такива продукти се представят в различни модели, избрани в зависимост от условията на работа. Всички те се отличават с висока надеждност и издръжливост, което гарантира висококачествено изпълнение на всяка работа. В нашият онлайнмагазин GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

За собствен ремонт или автосервиз?

Когато избирате набор от инструменти в куфар, трябва да се съсредоточите върху очакваната честота на използването му. Ако е закупен за домашна употреба, тогава можете да изберете по-евтина, така наречената аматьорска версия.

По-добре е да изберете професионално оборудване за извършване на ремонтни дейности в автосервизи. Изработена е от високоякостна стомана и е предназначена за по-интензивно използване.

Професионалният автоматичен комплект инструменти е различен:

устойчивост на корозия

трайност

Той включва всичко, което може да е необходимо за подмяна или ремонт на определен компонент на автомобила. В каталозите на нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg можете да намерите както отделни ключове, така и комплекти, опаковани в специални калъфи. Освен това някои са универсални, които трябва да има във всяка кола, особено ако често пътувате извън града. Наличието на такова оборудване в багажника на колата ще помогне бързо да се справите с малки неизправности.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg