Винтоверти за Гипсокартон

Винтоверт за гипсокартон и бормашина - каква е разликата

Когато избирате между закупуване на винтоверт за гипсокартон и бормашина , трябва да знаете, че първият тип електрически инструмент е предназначен за задачите по завинтване / развиване на крепежни елементи. Не си струва да го използвате за пробиване на отвори, тъй като дизайнът не е адаптиран към пробиване - превъртане на касетата, когато плътността на материала се промени, ще се превърне в пречка за по-нататъшната работа. Те са необходими в строителството и полезни в ежедневието.Всички модели ще намерите на GlobalMarket.bg Винтоверта за гипсокартон завърта и отвива крепежни елементи. Гъвкавото регулиране на скоростта на въртене помага за по-доброто адаптиране на инструмента към работните задачи, но инерцията на касетъчната част понякога води до прекомерно задълбочаване на самонарезния винт. В Глобълмаркет можете да поръчате акумулаторен или кабелен винтоверт за гипсокартон. Предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

Предимства и недостатъци на акумулаторните и мрежови винтоверти за гипсокартон

Ако трябва да се свърши много работа, по-добре е да си купите електрически винтоверт. Може да работи в продължение на няколко часа, докато индикаторите за мощност не се променят. Моделите с мрежово захранване са по-леки от безжичните, така че умората на ръцете е по-малка.

Автономните модификации се захранват от батерия. Те са удобни за тяхната преносимост, особено при липса на електрическа мрежа. Времето им за работа обаче е ограничено от капацитета на батерията, което изисква периодично презареждане. Винтоверти за гипсокартон с три вида батерии могат да бъдат поръчани от globalmarket.bg на достъпна цена:

  • литиево-йонна;

  • никел-кадмий;

  • никелов метален хидрид.

Домакински и професионални винтоверти за гипсокартон в Глобълмаркет

В нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg можете да закупите отвертки за ежедневна употреба с минимален набор от функции. Предлагаме и инструменти за използване в производството, в строителството, които могат да издържат на значителни натоварвания и могат да работят няколко часа без прекъсвания, без прегряване. Намерете това от което имате нужда на GlobalMarket.bg.Винаги може да разчитате на екипа на Глобълмаркет за полезна информация относно продуктите,както и всичко останало с което можем да бъдем полезни.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg