Батерии и Зарядни устройства

 Зарядното устройство за автомобилни батерии ви позволява да избегнете проблеми, свързани със стартиране на двигателя по време на зимна работа. Този тип оборудване е широко представено в нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg. Най-често трудности при стартиране в студа изпитват собствениците на автомобили, които използват батерията дълго време. В продажба в онлайн магазина са пускови и зареждащи устройства (ROM) за автомобилни батерии за битови и професионални класове, използвани в автосервизи.

Класификация

Според изпълняваната функция те се разделят на:

 • Зарядни устройства,които са необходими за възстановяване на заряда на батерията, но те не са в състояние да стартират двигателя на автомобила, те могат да работят в нормален и ускорен (BOOST) режими.

 • Стартовото оборудване се използва за "съживяване" на акумулатора и стартиране на двигателя на автомобила.

 • Стартовите зарядни устройства изпълняват и двете функции за стартиране на двигателя и презареждане на батерията.

 • Зарядни устройства, предназначени за зареждане на индустриални батерии, повечето от които могат да бъдат презаредени само след като са напълно разредени (за това е предназначена функцията за разреждане).

Основни технически характеристики

Изходното напрежение определя съвместимостта на стартера / зарядното устройство с вашата батерия. Напрежението на батерията трябва да съответства на възможностите на устройството, в противен случай батерията ще бъде повредена. Тази стойност може да бъде 12 V за леки и лекотоварни автомобили и 24 V за големи камиони. Токът на зареждане се избира въз основа на капацитета на батерията. Например, за олово с капацитет 150 A / h в нормален режим, ток на зареждане 15 A. Напрежението на ROM трябва да бъде 220 V, за да го свържете към електрическата мрежа. Внимавайте: има 110V ROM, които отговарят на европейския стандарт. Когато използвате безжичен инструмент, батериите и зарядните устройства за батерии са необходими. Те са проектирани да предават електрически заряд на батериите. За някои устройства в комплекта се доставят батерии и зарядни устройства, но ако не, винаги можете да ги закупите отделно.

Следните видове се предлагат за винтоверти и друго батерийно оборудване:

 • бавен - най-щадящ към батерията;

 • ускорено - възстановете работата на батерията възможно най-бързо;

 • кондициониране - с редовна употреба значително увеличавайте живота на Ni-MH и Ni-Cd батериите.

Параметри за избор

За да закупите подходящо устройство, обърнете внимание на вида на акумулаторните батерии. Например, бързо зарядно устройство за батерия за отвертка и други инструменти могат да работят с NiCd; NiMH; Литиево-йонни батерии наведнъж или само с отделни.

Минималното време за зареждане също е важно. Не се препоръчва да изключвате батерията по-рано от този период от време. За устройства, които са представени в каталога на нашия магазин, минималното време за зареждане е от 9 до 60 минути. Също така препоръчваме да се вземе предвид напрежението на акумулаторните батерии: батериите, които не са подходящи за този параметър към зарядното устройство, не трябва да се свързват - те ще се повредят. Всяко зарядно устройство за винтоверт, зеге, телбод и други безжични инструменти има индикатор за зареждане, когато е включено, устройството работи. Веднага след като изгасне, зареждането е завършено. Това визуално ще идентифицира края на зареждането. Глобълмаркет предлага голямо разнообразие, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайнмагазина GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

Глобълмаркет Ви предоставя:

 • Конкурентни цени;

 • Връщане в 14 дневен срок;

 • Коректно отношение;

 • Бърза доставка.Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: