Консумативи за Пробиващи инструменти

 Съвременната индустрия произвежда широка гама от консумативи за пробиващи инструменти, удобна и безопасна работа на ударни и чукови бормашини. По този начин свредла с различен дизайн и размери са предназначени за направа на отвори с малък диаметър в голямо разнообразие от материали. А за пробиване на заоблени отвори с голям диаметър е препоръчително да се използват битове,които също може да откриете в консумативи за пробиващи инструменти. Приставките разширяват работните възможности на свредлото, позволяват му да се използва за грубо, шлайфане и полиране на повърхности. Адаптери позволяват на инструмента да работи със свредла и дюзи с несъответстващи размери на опашките. Разширенията правят възможно увеличаването на максималната дълбочина на пробиване. Необходимото оборудване може да бъде закупено индивидуално или във внимателно калибрирани комплекти с различни спецификации.Намерете огромно разнообразие консумативи за пробиващи инструменти в нашия онлайнмагазин GlobalMarket.bg. Аксесоари и стойки за бормашини, системи за отстраняване на прах, проводници правят работата с бормашина по-удобна и по-точна.

Как да изберем консумативи за пробиващи инструменти?

Боркорони от консумативи за пробиващи инструменти

Боркорона е цилиндрична метална дюза с режещ ръб на работната част. Това оборудване е прикрепено към инструмента с помощта на адаптер и се използва за направа на слепи и проходни отвори с голям диаметър за тръби, контакти, ключове, брави на вратите. Боркороните се различават по предназначение: за дърво, метал, бетон, тухла, органично стъкло, керамика.

  • Накрайниците с диамантени върхове са много издръжливи, така че могат да се използват за получаване на най-равномерните отвори в керамичните плочки и бетонните основи.

  • Сухи свредла се използват при работа с тухлени стени, за мокро пробиване - те се използват при пробиване на стоманобетон и изискват подаване на охлаждаща течност.

Свредла от консумативи за пробиващи инструменти

  • Универсалните комплекти свредла са комплекти оборудване с различни конструкции, размери и предназначение за пробиване в дърво, метал, пластмаса, композитни и други материали.Комплектите са особено функционални в удобни калъфи за съхранение и транспортиране, където освен основни има и допълнителни аксесоари (адаптери, ножове, приставки за инструменти).

  • Свредла за метал - комплекти спираловидни, конусовидни, стъпкови свредла и зенкери . Предназначени за пробиване на метални и други трайни материали. Комплектите са различни по брой артикули, тип оборудване, стандартен размер на дръжката, наличност на допълнителни аксесоари.

  • Свредла за работа с бетон, камък и тухла имат оригинална Т-образна форма: основната част е изработена от стомана, а върхът е направен от изключително здрава сплав. Този дизайн позволява на свредлото да влиза по-лесно в материала, предотвратява запушване и подобрява отстраняването на резници.Комплектите се различават по броя и размера на свредлата и вида на опаковката. Редица комплекти се допълват от комплект дюбели и други консумативи за пробиващи инструменти.

  • Комплектите свредла за дърво са предназначени за пробиване на отвори в дърво и изделия от дърво. Сайтът представя малки и големи комплекти свредла, различни по размер, дизайн за широк спектър от работа.

Глобълмаркет предлага голямо разнообразие консумативи за пробиващи инструменти, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. В онлайнмагазина ни GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество, съчетано с професионализъм.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставкаДоставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: