Боркорони за Метал

Боркороните за метал се използват за пробиване на кръгли отвори в стомана, цветни метали и други материали с висока плътност. Боркороната има формата на кух стоманен цилиндър със зъби (споени от изключително здрави сплави) по протежение на работния ръб и конектор за противоположната страна. За по-точно пробиване се използват центриращи боркорони за метал.Всички са предназначени за направа на отвори с различен диаметър.Може да откриете голямо разнообразие на нашия онлайнмагазин GlobalMarket.bg.

Как да изберете боркорони за метал?

Характеристики, важни за избора на боркорони за метал. Разликата във видовете корони се появява в следните параметри, от които зависи тяхната специфичност и условия на работа с тях.  • Материал - биметалните боркорони за метал са най-търсени. Те ​​са направени от два вида метал: основната цилиндрична част е направена от един метал, а запояването на работния ръб е направено от друг, по-плътен метал .Този дизайн ви позволява да приложите минимум усилия по време на работа - отворите са гладки и спретнати. Освен това биметалните битове се износват много по-бавно.

  • Диаметър - трябва да се вземе предвид преди всичко при избора на боркорона за метал за бормашина. Първо трябва да решите какъв диаметър отвори трябва да пробиете. И след това продължете от тези данни и изберете определен размер на боркороната. На нашия сайт можете да намерите богат избор от модели с диаметър от 14 мм до 177 мм.

  • Централно свредло - Улеснява работата ви, като ви помага да пробивате по-точно, където искате. В нашия онлайн магазин можете да закупите метални боркорони както с центрираща бормашина в комплект, така и единични продукти.

Броят на боркороните в даден комплект влияе върху обема работа. Ако трябва да извършите няколко операции в домашна среда, тогава една корона за метал с диаметъра, от който се нуждаете, ще бъде достатъчна. Ако имате широк спектър от разнообразна работа, тогава трябва да се погрижите за необходимото оборудване за вашия ремонт и да закупите комплект. На нашия уебсайт можете лесно да изберете и закупите както единичен инструмент, така и комплект, състоящ се от 10 части. В допълнение към различните диаметри, които варират в рамките на комплекта, може да се достави и специален адаптер. Особено полезно е, когато трябва да използвате инструмент с тип дръжка, който не съответства на вида и размера на патронника. Глобълмаркет предлага голямо разнообразие консумативи за пробиващи инструменти, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. В онлайнмагазина ни GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество, съчетано с професионализъм.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставка

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: