Боркорони за бетон

 Този раздел представя необходимото оборудване за работа с перфоратор, а именно боркорони за пробиване на бетон. Те обикновено се използват в случаите, когато трябва да се пробие голям отвор в бетон, например отвор за гнездо или за полагане на тръби. За бетон от метал е направена коронка, а в основата има специални плочи от победит - особено твърда сплав, която отчита основното натоварване при пробиване на отвор.Струва си да се помни, че когато работите с перфоратор с боркорона, функцията на удара трябва да бъде изключена, в противен случай запояващите зъби, които са много чувствителни към удари, ще се отдалечат много бързо и няма да е възможно да продължите да работите по-нататък.

Какво да търсим и как да разберем какво да закупим от боркороните за бетон?

В раздел боркорони за бетон можете да закупите специални комплекти за свредла и свредла за скали (те включват държачи, адаптери, свредла за пробиване на бетон, адаптери и др.), Отделно центриращи свредла и адаптери, предназначени за сигурно фиксиране на оборудването в патронника и скални сондажи. Глобълмаркет предлага голямо разнообразие, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайнмагазина GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

Боркороните за бетон в оборудването за перфоратор

Цялото оборудване за перфоратор се различава по няколко важни технически характеристики, а именно:

  • Тип на дръжката: Той трябва да съответства на дръжката на вашата ролка. На нашия уебсайт можете да си купите свредла с цилиндрични опашки (популярен тип, недостатъкът е малък въртящ момент поради приплъзване на стеблото), шестостен (приляга на обикновен патронник с три челюсти или държач на бита), SDS-plus ( 10mm опашка, най-често използвана при леки строителни скални свредла) и SDS-max (диаметър на опашката над 20 mm).

  • По диаметър: тази стойност трябва да се има предвид при покупка. В зависимост от това какъв диаметър отвор трябва да получите. Диапазонът е от 8 мм до 150 мм.

  • Чрез метод на охлаждане: за мокро и сухо пробиване. В първия случай до работното място се подава вода, която е необходима за охлаждане на работната част, както и за отстраняване на прах и шлака. Не трябва да има твърде малко вода, в противен случай боркороната ще се износва много бързо от контакт с бетон, но не трябва да има твърде много вода, в противен случай това ще забави напредването на боркороната в материала.

Закупувайки в нашия онлайнмагазин боркорони за бетон, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество.Можете да поръчате бързо и лесно на GlobalMarket.bg, както и на посочените в сайта телефони за връзка с нас.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставкаДоставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg