Боркорони за дърво

Боркороните за дърво се използват за направа на отвори с голям диаметър (слепи и проходни) в дърво, ПДЧ, шперплат. Също така, тези боркорони често се използват за пробиване на пластмаса. Не се използват с ударни бормашини! Комплектът се състои от режещ диск, дискове с различен диаметър и центрираща бормашина, осигуряваща структурна твърдост и прецизно пробиване. Остриетата са различни по стъпка и профил на зъбите. С помощта на бормашина можете да пробиете дупки с различни диаметри в части от дърво, ПДЧ, шперплат и други материали с дървена основа. За да направите това, най-добре е да използвате специални приставки – боркорони за дърво. Използвайки ги, можете да направите дупка с размера и дълбочината, от които се нуждаете, точно и бързо.Основното предимство на този тип оборудване е възможността за пробиване на големи отвори в дървени повърхности - от 100 mm и повече.Трябва да се отбележи, че е невъзможно да се получат отвори с толкова голям размер с конвенционално оборудване.Можете да намерите всички видове боркорони за дърво в нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg.

За да изберете боркорона или комплект, от който се нуждаете, трябва да се обърне внимание на най-важните параметри.

Какво да вземете в предвид при избора на боркорона за дърво?

Диаметърът играе ключова роля при избора на боркорона за пробиване на дърво. Първо, трябва да решите какъв отвор с диаметър трябва да пробиете и след това да изберете желания диаметър. На нашия уебсайт можете да закупите боркорони с диаметър от 19 мм до 100 мм. Най-популярните за пробиване на големи отвори в повърхности са свредла за дърво 100 мм и 150 mm. В нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg можете да закупите и комплект боркорони за дърво с различен диаметър. Броят на елементите в комплекта варира от един до 16 броя. Няколко боркорони са удобство, ако трябва да пробиете дупки с различен диаметър. Също така трябва да обърнете внимание на минималния диаметър на короната, който ви е необходим в комплекта. Предлагаме комплекти с минимален диаметър от 19 мм до 67 мм.

Комплектът може да включва и центрираща бормашина. Това значително увеличава точността на работа, което е особено важно при работа с боркорони с голям диаметър. Освен това центриращата бормашина увеличава твърдостта на конструкцията и елиминира възможните изкривявания и деформации на инструменталната екипировка. Фрезите за дърво често са търсени в мебелната индустрия. Когато работите с тях, трябва особено внимателно да наблюдавате остротата и целостта на зъбите и, ако е необходимо, да ги изострите. Ако пренебрегнете тези условия, по време на работа ще трябва да натискате силно върху оборудването. Това ще доведе не само до бързото му износване, но и до факта, че парче материал може да се отчупи на изхода от пробитата повърхност.

Намерете това от което имате нужда на GlobalMarket.bg. Винаги може да разчитате на екипа на Глобълмаркет за полезна информация относно продуктите,както и всичко останало с което можем да бъдем полезни.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставка

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: