Патронници

 Основният елемент на свредлото е неговото работно закрепване, което извършва всяка операция. За да се фиксира сигурно в конструкцията на свредлото, е предвиден специален патронник за пробиване.

Какво трябва да знаем и какво би ни било полезно?

Основни характеристики на патронниците

Типът е важен параметър, по който се различава инструментариумът. Това влияе върху начина на фиксиране на платформата, както и върху процеса на нейната смяна. Те са ключови и бързо затягащи се.

  • Ключовите патронници са най-надеждни и се използват предимно в режим на перфоратор. Основният им недостатък обаче е, че оборудването може да се сменя само със специален ключ с подходящ размер. Разбира се, това забавя работния процес, особено когато прикачените файлове трябва да се сменят често. В този случай се препоръчва да изберете втория тип - патронник без ключ. Както подсказва името на този тип, не са необходими допълнителни инструменти за смяна на накрайника - просто трябва да развиете и да поставите патронника с необходимия размер.

  • Бързозатягащи се - определя дали ще пасне на вашия модел свредло. Ето защо, преди да купите, не забравяйте да проверите подходящото прилягане. Диаметрите са ½ ", ¼", 3/8 "и 5/8". Тази характеристика е посочена в името на продукта.

Минимален и максимален диаметър на хвостовика - Играе важна роля при избора на бормашина. Минималният диаметър на опашката определя какъв аксесоар можете да използвате, когато работите с вашия винтоверт или бормашина. Обхватът на този параметър може да бъде от 0,8 mm до 3 mm. Задължително е да се обърне внимание на максималния диаметър на опашката при избора на патронник за винтоверт. Максималната стойност на диаметъра варира от 6 mm до 16 mm. Трябва да се вземе предвид и функцията на пробиване с ударни, тъй като за работа в режим на ударни е необходим патронник, проектиран за такива инструменти. Не забравяйте да обърнете внимание на това. Реверсът е важен параметър, който също влияе върху избора на патронника, който ви е необходим за бормашина или винтоверт. Наличието на тази функция е необходимо както за домашен майстор, така и за опитен професионалист: използвайки обратната страна, можете да премахнете неуспешно усуканите крепежни елементи - самонарезни винтове. Не всички патронници обаче имат тази функция.

Глобълмаркет предлага голямо разнообразие, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайн магазина globalmarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

Закупувайки в нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставкаДоставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg