Шайби за Шкурка

 Приложение на шайби за шкурка.

Какво трябва да знаем,за да улесним избора си и работния процес?

Шайбите от гумена опора се използват за фиксиране на гъвкава шкурка при извършване на шлифовъчни работи с шлайфмашини и полиращи машини. Вътрешната им работна повърхност се състои от разнообразие от микро-куки, които се захващат с микро-бримките на шкурката за бързо освобождаване, за да създадат плътен контакт. Оправдано е използването на текстилен закопчалка с велкро върху носещата плоча за ъглошлайфи и свредла; няколко секунди са достатъчни за оператора на машината да смени консуматива на друг и по време на обработката гъвкавият абразив не излита дори при 6000 оборота в минута. Минималният брой куки за експлоатация на шайбата за шкурка е около 10 000 цикъла и има само няколко десетки бримки, така че плочите имат дълъг експлоатационен живот.

Обхват на размера и устройство на шайба за шкурка.

Подобно на ъглошлайфа, този инструмент е разделен на диаметри 125, 150, 180 и 230 mm. Но самият дизайн е непроменен за всички шайби за шкурка. В центъра на пластмасовата основа има удебеляване, в което е разположена втулка с вътрешна резба М14 за фиксиране върху вала на шлифовъчна машина или полираща машина. На обратната страна има самозалепващо се велкро покритие и диаметърът му е 5-8 мм, винаги по-голям от основата. А между тях има амортизиращ слой от микропорест каучук или полиуретан. В зависимост от предназначението на шлифовъчната плоча: обработка на равна повърхност (листове) или релефна (тръби и части от сложни форми), този слой може да бъде от 3 до 12 mm. Гъвкавият каучуков слой допринася за по-добро сцепление на подложката с повърхността и предотвратява деформацията на работната страна поради удар или неправилно съхранение.

Недостатъци на евтините шайби за шкурка.

Визуално всички шайба за шкурка изглеждат еднакво. Качеството на използваните материали обаче може да варира. Най-добрите подложки поддържат сменяемите дискове по-надеждно и имат висока износоустойчивост по краищата, защото независимо дали ни харесва или не, изпъкналата част винаги контактува с вътрешните части на детайла, когато шлайфа ъгли. Евтината шайба за шкурка ще има по-малко амортизиращи свойства. И ако тежък предмет бъде поставен на работната си страна със самозадействаща се страна за дълго време, тогава получената неравност може да не се подравни и да остане завинаги.

Глобълмаркет предлага голямо разнообразие шайби за шкурка, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайн магазина GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

Намерете това от което имате нужда на GlobalMarket.bg. Винаги може да разчитате на екипа на Глобълмаркет за полезна информация относно продуктите,както и всичко останало с което можем да бъдем полезни.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставкаДоставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: