Свредло за Бетон

 Пробиването с бормашина в такива твърди материали като бетон, тухла, гранит, изисква използването на специално оборудване, а именно, свредла за бетон. Те се отличават със специалната си здравина и издръжливост, както и с малки размери. Използвайки ги, можете бързо да получите чист отвор. Закупуването на свредла ви позволява да спестите време при търсене на дюзи с необходимия диаметър. Комплектът може да включва от 3 до 220 артикула. За проста домакинска работа е съвсем подходящ малък набор от 5-6 инструмента. Повече от тях са необходими за професионални строители - за всеки повод.

Какво трябва да знаете, за да изберете свредла за бетон?

  • Типът на опашката трябва да бъде същият като типа на патронника на вашата бормашина, за която купувате платформата. Най-често срещаните свредла са с цилиндрична опашка. Хекс шестостен също се търси. Той се вписва в класическия патронник с 3 челюсти и ¼ ”държач за битове, което позволява бърза смяна на инструмента. Инструментът за бързо поставяне SDS има специален дизайн, който се различава от другите опашки от тип SDS: вместо канали в края, има издатини. С тяхна помощ бормашината е фиксирана в патронника. Основното предимство на такъв тип свредла за бетон е, че можете бързо да ги смените, ако е необходимо.

  • Диаметърът на свредлото за бетон трябва да бъде избран внимателно. Факт е, че при работа с много плътни материали, като бетон или порцеланови камъни, биенето се случва по време на процеса на пробиване. Това води до факта, че дупката е малко по-голяма от първоначално необходимата. Следователно диаметърът трябва да се приема малко по-малък от прогнозния диаметър на отвора. На нашия уебсайт GlobalMarket.bg ще намерите свредла за бетон от 3 до 22 мм.

  • Дължината на правилното свредло за бетон показва максималната дълбочина, до която може да се направи дупката. Следователно, първо трябва да вземете решение за размерите на бъдещите дупки и едва след това да изберете дължината на свредлото. Тя може да варира от много малки, 60 mm до значителни 600 mm.

Глобълмаркет предлага голямо разнообразие свредла за бетон , включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайн магазина GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.

Закупувайки свредла за бетон в нашия онлайн магазин globalmarket.bg, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставка

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg