Свредло за Бетон SDS+

 Специалната директна система (SDS) е система за затягане на стеблото без ключ. Той е разработен от концерна Bosch и днес се използва от всички производители на електрически инструменти. В сондажите за леки скали за пробиване на камък и бетон се използва специално оборудване - sds + бормашина. Особеността на такива свредла е структурата (sds +) и размерите на стеблото: диаметърът му е 10 mm; дължината, с която влиза в патрона, е 40 mm; общата контактна площ е 75 кв. мм. В опашната част на платформата има 4 жлеба, от които 2 са отворени за водещите клинове и 2 са затворени за закрепване със заключващи топки. Дръжката е позиционирана в отвора и е здраво закрепена, а въртящият момент се предава на работната част поради две симетрични дълги шлици. Работната част е свредло за бетон с няколко режещи ръба, спираловидни около сърцевината. В края на свредлото има заострен връх за центриране на инструменталната екипировка в материала. Свредлото е направено за бетон и тухла от трайна инструментална стомана. За работа с подсилен материал се използва карбиден метал, така че връхът не се поврежда дори при контакт с армировката.

Какво трябва да знаем?

Опции за избор на свредло за бетон (sds+)

  • Диаметър на работната част. За различните продукти тази стойност може да бъде от 3 до 30 мм - диаметърът на направените отвори зависи от това. Когато избирате, вземете предвид ограниченията за размера на инсталираните свредла, които се инсталират за различни модели на инструмента, в зависимост от мощността.

  • Дължина на инструмента. Обикновено се посочват два параметъра: обща дължина - може да бъде от 100 до 1000 мм и работна дължина. Например, за свредло за бетон с обща дължина 110 mm, дължината на работната част е 45 mm. Колкото по-дълга е платформата, толкова по-дебели са стените.

Свредлото за бетон (sds+) за бормашини и перфоратори са направени от закалена инструментална стомана. За да се подобрят технологичните свойства, върху много проби се прилага специално разпрашаване на химически съединения с висока якост. Такива компоненти се характеризират с повишена устойчивост на влага и издържат на силни температурни натоварвания.

Глобълмаркет предлага голямо разнообразие свредла за бетон (sds+), включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки.В онлайнмагазина GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др. Закупувайки свредла за бетон (sds+)в нашия онлайнмагазин globalmarket.bg, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставка

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: