Телени четки за Бормашина

 С бормашина можете да извършвате разнообразна работа - шлайфане, грубо обработване и други операции, но това изисква специални свредла,тип телена четка, всяко от които е предназначена за конкретна задача.Всички видове може да откриете на телени четки за бормашина в нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg. Винаги може да разчитате на екипа на Глобълмаркет за полезна информация относно продуктите,както и всичко останало с което можем да бъдем полезни.

Какви видове телени четки за бормашина съществуват?

Те са разделени на три групи: цилиндричен тип опашка, резбова опашка и адаптери.  • Приставките за свредла от първата група имат най-често срещания тип опашка и могат да бъдат монтирани с конвенционален патронник с три челюсти. В секцията телени четки за бормашина с цилиндрични опашки има дискови и чашковидни четки и четки, които се различават по дизайн и размер на зърната и са подходящи за груба и шлайфаща работа.

  • Във втория раздел ще намерите инструмент с резбова опашка. Той има различен тип фиксиране, с което е свързано името им - те са прикрепени към шпиндела на инструмента с помощта на резба на дръжката. Основната разлика между тези телени четки е техният дизайн - те са чаша и диск. Първите са направени под формата на плитка чаша с плътно пълнене с метална тел. Препоръчват се за почистване на големи части от ръжда, боя, лак и други покрития. Дискът е най-удобен за използване върху дърво за почистване на стари лакове или ръжда на труднодостъпни места от метални изделия.

  • Третият раздел представя широка гама от различни адаптери. Те са необходими, за да могат приставките за ъглошлайф да се използват и с телена четка за бормашина. В единия край на адаптера е разположена външна резба, върху която след това е фиксирана желаната телена четка, а в другия край има цилиндрична опашка, която е фиксирана в патронника. Използването на адаптери ви позволява да работите с голям брой приставки, което значително увеличава обема на операциите, извършвани с бормашина.

Глобълмаркет предлага голямо разнообразие, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. В онлайн магазина ни globalmarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество, съчетано с професионализъм. Закупувайки в нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставка

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg