Консумативи за тримери и резачки

Показани 1 до 25 (от 38 общо)
Покажи

 Тримерите са познати на всеки собственик на извънградски район. Всъщност през последните години популярността им нарасна значително и има няколко причини за това. Първо, те са много по-лесни за използване от обикновена коса, докато буквално за 10-15 минути тренировка дори тийнейджър може да коси кокетно тревата в двора. На второ място, за разлика от пълноценните косачки за трева, цените на тримерите са по-достъпни. И на трето място, именно тримерът осигурява максимална мобилност и точност, което ви позволява лесно да косите гъста трева около храсти, пейки и цветни лехи, без да повредите нито устройството, нито декоративните насаждения. Препоръчително е обаче такава единица да се използва само на не много големи площи (до около 50 кв. М.), тъй като при продължителна работа постоянното натоварване на торса и ръцете със сигурност ще се почувства.В нашия онлайнмагазин GlobalMarket.bg разполагаме с обширна гама консумативи за тримери и резачки.

Видове тримери

Устройствата са доста прости и основната разлика се крие в инсталирания двигател: той може да бъде електрически или бензинов. Електрическите са с нисък шум, лесни за стартиране (един бутон) и без изгорели газове, но не са много удобни за косене, тъй като трябва да наблюдавате захранващия кабел. Освен това мощността може да не е достатъчна за обработка на гъста трева и дебели стъбла на плевелите. Благодарение на монтажа на електрически мотор, той е по-лек и по-маневрен. За тях е много удобно да подрязват тревата около цветните лехи и да косят различни предмети, разположени на площадката. Но преди да закупите електрически тример, трябва да се уверите, че кабелът му е достатъчен за работа по цялата площ. Бензиновите са по-лесни за ползване и могат безопасно да се използват дори рано сутрин, когато росата все още е на тревата или след (но не и по време) на дъжд. Освен това те имат способността да сменят режещите приставки (за млада трева и за гъсти плевели), но трябва да сте подготвени, че такива модели са значително по-тежки и вдигат повече шум, така че слушалките се препоръчват за честа и продължителна работа.

Бензинови косачки

За по-проста и по-ефективна поддръжка на вашия двор или морава, вместо ръчни инструменти, най-добре е да използвате разнообразно моторизирано оборудване: бензинови фрези, електрически или бензинови косачки. Бензокосите на изброените устройства са най-универсалният инструмент. Универсалността се постига чрез инсталиране на мощен двутактов (по-рядко - четиритактов) двигател, удобна система за управление и сменяеми ножове. С помощта на бензинов тример можете еднакво добре да се отървете от плевелите на мястото, да подобрите моравата, да окосите цветните лехи и дори, със съответните приставки, да подредите живия плет. Основното предимство на косачката е неговата мобилност. Не е нужно да се притеснявате за наличието на електрически контакт и качеството на повърхността. За нея е удобно да работи както близо до къщата или вилата, така и на полето. Устройството има и няколко недостатъка: шум, наличие на отработени газове и необходимост от самостоятелно приготвяне на горивната смес. Въпреки това, като се имат предвид производителността и използваемостта, всички те изглеждат като незначителни неща.Ако имате нужда от консумативи за тримери и резачки,заповядайте на нашия онлайнмагазин GlobalMarket.bg. Закупувайки консумативи за тримери и резачки в нашия онлайнмагазин GlobalMarket.bg, вие получавате сертифициран продукт с гаранция за качество. Глобълмаркет Про предоставя професионални съвети на купувачите по технически въпроси при използването на консумативи за тримери и резачки.Може да се регистрирате с имейл, както и да направите бърза поръчка през специалната форма за бърза поръчка.Също така може да се свържете с нас и на посочения телефон.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg