Дискове за Тример

Дисковете за тример се използват за справяне с жилава трева и дребни храсти. Тази платформа е подходяща и за справяне с висока трева, където кордата може да се заплете. В зависимост от вида на растителността, която искате да премахнете, трябва да изберете от какъв материал да бъде - пластмаса или метал. В нашия онлайн магазин GlobalMarket.bg дисковете за тример се представят в широка гама от различни производители, различни диаметри.

Видовете дискове за тример зависят от редица характеристики.

Какви могат да бъдат те?

  • Пластмасовите дискове се използват главно на безжични тримери до 1 kW. Те са подходящи за рязане на тревни площи или малка растителност.

  • Металните дискове се използват за работа с груба трева, репей, пелин и дори суха растителност. Оборудването се използва в тримери с мощност от 1 к.с. или повече. или 1 kW. Износва се много по-бавно и реже клони с дебелина около 15 - 20 мм. Продуктите обикновено са изработени от устойчива на корозия стомана с висока якост, която може да бъде заточена отново.

Форма на диск на тримера

  • Дискът с кръгъл тример може да бъде гладък или назъбен. Броят на прорезите достига 48. С такова оборудване не е трудно да се справите дори с малки клони от храсти и дървета.

  • Когато работите с тример с плътен, но мек и нисък растеж, той се използва с няколко остриета. Може да има от две до четири остриета. Дългия диск с две остриета е подходящ за трева, която се коси често. Колкото повече остриета, толкова повече товар може да понесе.

Диаметър на инструмента

Ширината на обработваната повърхност зависи от външния диаметър на острието. Диаметърът обикновено се посочва в милиметри и може да варира от 200 до 305 мм. За разлика от кордата, при използване на която ширината на обработваната повърхност намалява с износването на инструмента, дискът за подстригване не се смила, така че размерът на третираната площ остава същият. Когато избирате продукт, трябва да обърнете внимание на вътрешния диаметър на ножа. Може да бъде 24,5 мм, 25,5 мм и т.н. По този въпрос трябва да се съсредоточите върху конкретен модел оборудване. Зависи от това колко здраво ще бъде инсталиран диска. Качеството на рязане също се влияе от ширината на острието. Тя варира от 1,3 мм до 4 мм. Колкото по-тънък е острието, толкова по-остър е, което означава, че кройката е гладка и изчистена. Но тънкото острие може бързо да се затъпи, така че с голям обем работа ще трябва често да сменяте оборудването. Нож за подстригване от 3 - 4 мм ще може да се справи с дебели клони или стъбла.

Глобълмаркет предлага голямо разнообразие, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. В онлайн магазина ни GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество, съчетано с професионализъм.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени

  • Връщане в 14 дневен срок

  • Коректно отношение

  • Бърза доставка

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg