Корди за Тример

В нашия онлайнмагазин GlobalMarket.bg кордите за тример се представят в широка гама от различни производители, различни цветове, различни диаметри, различни секции.

Какви са разликите, как да изберем най-подходящия? Нека се опитаме да го разберем и да отговорим на този въпрос.

На първо място, кордите за тример се различават по материалния състав.На пръв поглед разликите не се виждат. Но вероятно трябваше да се сблъскате с проблем, когато кордата на тримера, току-що пъхнат в главата на тримера, се откъсна, когато влезе в контакт с камък или по-дебел ствол. Трябваше да загася двигателя, да разглобя тримерната глава, за да освободя отново краищата на кабела. Но буквално след 5 минути всичко се повтори отново. След мъките от такава работа, може да се каже с пълна увереност, че сте закупили корда за тример с ниско качество и производителят е спестил пластификатори.

Каква е разликата между качествена корда за тример и нискокачествени потребителски стоки

Големите производители на градинско оборудване (например "RTR", "Premium"), които произвеждат корди за тример под собствена марка, използват най-новите технологии за производство от полиамиден монофиламент с високо съдържание на найлон и специални добавки, които осигуряват висока износоустойчивост и по-голяма вътрешна якост на опън. Специалните пластификатори придават на материала мекота и значителна гъвкавост. Освен това повърхността на кордата е обработена с разтворимо масло, за да се предотврати залепването и синтероването на кабела в главата на тримера.

Как да поправите корда за тример

Смяна на корда може да се наложи в най-неподходящия момент. В този случай проблемът може да бъде решен по един начин: заменете износената част с нова.За да поправите устройството със собствените си ръце, в повечето случаи се нуждаете само от отвертка със съответния връх от инструментите. Ремонтните дейности не отнемат много време и не изискват специални знания. Достатъчно е да знаете устройството, принципа на действие, нюансите на сглобяване и разглобяване на тримера, за да постигнете желания положителен резултат.

Глобълмаркет предлага голямо разнообразие, включващи голяма част от световноизвестните и доказани на пазара марки. В онлайнмагазина ни GlobalMarket.bg предлагаме продукти на марките Bosch, Milwaukee, RTR, Premium и др.Конкурентни цени и доказано качество, съчетано с професионализъм.

Глобълмаркет Ви предоставя:

  • Конкурентни цени;

  • Връщане в 14 дневен срок;

  • Коректно отношение;

  • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg