Вериги за резачки

 Изберете вериги за резачки в онлайнмагазина ни GlobalMarket.bg

Собствениците, дори и с малко опит, предпочитат винаги да имат верига за резачка в резерв. Факт е, че състоянието на режещите принадлежности не винаги е предсказуемо и дори ако благоразумен собственик отреже подходящия материал, даде на инструмента пълна почивка и своевременно го смаже, зъбите могат да се затъпят в най-неподходящия момент, например, при наличието на пирон в дърво или дъска ... Не бива да се разстройвате от това, защото в нашия онлайнмагазин може да откриете резервни части за бензинови механизми на ниска цена.Тук разполагаме с всякакви вериги за резачки.Ние предлагаме консумативи за закупуване на най-добрата цена с доставка в цялата страна

Как да изберем и закупим верига за резачка

Верига за верижен трион - много хора вероятно са чували за концепцията за стъпката на веригата, както и за съпоставимостта на режещите принадлежности с вида и размера на гумата, съотношението на различните марки, модели и универсални модели на веригата. Ще ви разкажем за всичко подробно, как да изберете правилния и да закупите верига за резачка. След като посетихте нашия каталог, по-точно страница с асортимент от вериги от различни производители, трябва да изберете вашата марка, сред които ние ще ви помогнем да изберете. Ако не знаете от кой производител да поръчате компонент, тази информация може да бъде намерена в интернет. • Броят на връзките. Това е първата характеристика. 52, 56, 57, 64, 66, 72, 76 са всички основни характеристики, които трябва да се преценят спрямо дължината на вашата гума или планираната покупка.

 • Дължина. Става въпрос за дължината на веригата, която ще бъде монтирана на шина с определена дължина. Популярните параметри включват 35 см, 45 см, 50 см. Тоест, вие избирате верига за конкретна дължина на гумата, тя е посочена в см в параметрите за въпросния компонент.

 • Стъпка. Мнозина са чували, но не всеки разбира напълно какво точно измерва този параметър. Стъпката на веригата е равна на дължината между опашките на двата режещи зъба. Популярни трябва да се наричат ​​3 8 (или 3/8) - това е същото като 0,375; 0,325; 0,404.

 • По вида на потенциалното намаляване. Собствениците на верижни триони не винаги обръщат внимание на този важен фактор, тъй като има надлъжни вериги (за надлъжни разфасовки), напречни (за напречни разфасовки) и дори универсални проби, но те са по-пригодни за професионалисти и са много по-скъпи.

 • Дебелина. Тази характеристика се отнася до връзката на водача или "опашката". Той не само може да бъде различен - от 1,1 мм до 2 мм, но трябва да бъде пропорционално сравнен с мощността на верижния трион. Най-често се среща в потребителски инструменти, верижната конска опашка е с дебелина 1,3 мм

 • Дълбочината на рязане и височината на профила се считат за професионални критерии, но за обикновен потребител също трябва да знаете за тяхното съществуване.

 • Редът на подреждане на режещите зъби, както и видът на режещата връзка, ще бъдат преместени към вторични индикатори, но те съществуват и никой не е отменил съображението им при избора на верига.

Мнозина в мрежата се интересуват от: „цена на верига за резачка“ и ние препоръчваме да разгледате цената, предлагана от Глобълмаркет в каталога на онлайнмагазина ни GlobalMarket.bg.

Глобълмаркет Ви предоставя:

 • Конкурентни цени;

 • Връщане в 14 дневен срок;

 • Коректно отношение;

 • Бърза доставка.

Доставка на артикулите до Ваш адрес или офис на куриерска компания.
Имате възможност да проверите пратката,преди да я приемете и заплатите.
Ако сте видяли продукта на по-ниска цена,уведомете ни и ще Ви върнем разликата под формата на ваучер за пазаруване.
Можете да върнете продукта в рамките на 15 дни от получаването му.
Плащате при получаване на продукта.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg