Методи за плащане

При поръчка на стока имате възможност да изберете начин, по който желаете да я платите. Globalmarket.bg предлага следните начини на плащане:

  • В брой в съответния магазин на Globalmarket.bg.
  • Плащане при доставка с наложен платеж, заплащате стоката на самата куриерската фирма заедно с цената на куриерската услуга (според тарифата на куриерската фирма), когато я получите на посочения от Вас адрес за доставка.
  • Онлайн плащане с PayPal. PayPal представлява електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи. Потребители са частни лица, търговци, големи фирми и корпорации (за последните се отчитат такси при паричен трансфер, за останалите услугите са безплатни). Сметката в PayPal може да бъде обезпечена чрез кредитна, дебитна карта или чрез сметка в банка. В този смисъл PayPal представлява посредник, който улеснява електронната търговия по света, без да разкрива финансова информация при сделките.
  • Онлайн плащане с Epay.bg. Epay.bg е българска система за електронни плащания. Системата по никакъв начин не предоставя специфична информация за клиента пред търговеца. Това, което той получава, е известие, че даден потребител е извършил плащане в негова полза. В случаите, когато търговецът е регистриран, че ще доставя стоки до врата на клиента, той може да получи и точния му адрес, ако клиентът е изявил предварително такова желание.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: