Микроскоп с дистанционно управление Levenhuk DTX RC3

SKU: LH-76823
Гаранция: 10 Години
460.70 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
460.70 лв
Микроскоп с дистанционно управление Levenhuk DTX RC3 1
460.70 лв

Микроскопът за дистанционно управление Levenhuk DTX RC3 е устройство, което може да се използва не само за наблюдение, но и за измерване на проби. Също така микроскопът е полезен за презентации, тъй като може да бъде свързан към външни екрани: телевизор или монитор. И не забравяйте за дистанционното управление - безжичното дистанционно управление дава достъп до повечето функции на устройството, което прави работата с него още по -удобна. Възможностите на микроскопа ще бъдат оценени от бижутери, техници и техници по електроника.

 

5 -инчов цветен LCD екран

Изображението от обектива се извежда на вградения LCD екран. Диагоналът е 5 инча (12,7 см), предаваната картина е цветна, с добра разделителна способност. Увеличението може да бъде променено от 5x на 260x, диапазонът на оптично увеличение е от 5x до 15x. Чрез AV и HDMI конекторите изображението може да се излъчва на външни екрани за презентации или демонстрация на проби по време на лекции.

 

12 мегапикселови снимки и Full HD видео

Както всички цифрови микроскопи, моделът Levenhuk DTX RC3 ви позволява да запазвате наблюдения във фото и видео формати. Качеството на снимане е много високо: за снимки то е максимум 12 мегапиксела, за видео - Full HD. За запазване на данни се използва карта с памет (не е включена в комплекта за доставка).

 

LED система за осветление на гъвкави рамена

Осветлението се намира до обектива. Състои се от два гъвкави държача, върху които са фиксирани светодиодите. Държачите могат да се завъртат до най -удобния ъгъл за работа, като по този начин се създава най -изгодното осветление за наблюдение. Яркостта на подсветката може да се регулира. Това става с помощта на малък превключвател на захранващия кабел. Бутонът за включване / изключване на микроскопа също се намира там.

 

Многофункционално дистанционно управление

За управление на микроскопа може да се използва безжично дистанционно управление. Той ви дава достъп до много от функциите на микроскопа: позволява ви да регулирате яркостта, да избирате увеличението, да правите снимки, да записвате видеоклипове и много други. Дистанционното управление прави груповото проучване по -удобно.

 

Софтуер за компютърна връзка и измерване

Ако свържете микроскопа към компютъра, можете да използвате програмата за измерване на обекти. Свързването се осъществява с помощта на включения USB кабел.

 

Основни функции:

 

·         Предлага се оптично и цифрово увеличение

·         Цветно изображение, 5-инчов LCD екран

·         Може да прави снимки и видеоклипове с висока разделителна способност

·         Връзка с външни устройства: телевизор, монитор, компютър

·         Възможност за използване на програмата за измерване на обекти (инсталирани на компютър)

·         Осветлението е представено от светодиоди на гъвкави държачи

·         Дистанционното управление дава достъп до различни функции - удобни за групови наблюдения

Оборудване:

 

·         LCD микроскоп

·         Инфрачервено дистанционно управление

·         UV филтър

·         Захранващ кабел с превключвател и димер

·         HDMI кабел

·         USB кабел

·         Мрежов адаптер

·         Инструкции за експлоатация и гаранционна карта

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg