Телескоп SKYWATCHER 130/650 HERITAGE Flex Dobson

SKU: SK-Flex130
Гаранция: 2 Години
441.93 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
441.93 лв
Телескоп SKYWATCHER 130/650 HERITAGE Flex Dobson 1
441.93 лв

Рефлекторния телескоп Sky-Watcher Dob 130/650 Heritage е идеалният подарък както за начинаещ, така и за опитен ентусиаст на астрономията. Чрез този телескоп можете да видите лунния пейзаж, детайли в поясите на Юпитер, облачните пояси на Сатурн, много слаби астероиди и комети и много други. При добри условия Sky-Watcher Dob 130/650 Heritage показва следи от спиралната структура на най-ярките галактики, например галактиката M33 в съзвездието Триъгълник. Идеален за наблюдения извън града, този телескоп е лесен за транспортиране благодарение на сгъваемата тръба.

 

Оптика Sky-Watcher Heritage (модел Dob 130/650)

В дизайна на телескопа се използва параболично главно огледало - за разлика от сферичното, то събира всички лъчи светлина, падащи върху него в една точка, образувайки ясен и неразкривен образ. Важно е вторичното огледало Sky-Watcher Heritage 130/650 да има алуминиево покритие, което увеличава коефициента на отражение. Отражателят дава рязко и ярко изображение без хроматични и сферични аберации. Ако искате да получите най -висококачествена картина, по -добре е да наблюдавате сред природата, далеч от градските светлини.

 

Стойка за телескоп

Тръбата на телескопа Sky -Watcher Heritage е сгъваема - при сгъване дължината й е около 37 см. Тръбата е монтирана на удобна стойка Dobson, която ви позволява да премествате телескопа по височина и азимут. Пръчката е много лесна за работа, така че дори начинаещ може лесно да се справи с нея.

 

Всяко устройство на Sky-Watcher е прекрасен подарък за себе си или за любим човек. Изглежда интересно и в същото време позволява много астрономически наблюдения.

 

Основни функции:

·         Малък настолен телескоп

·         Основно параболично огледало

·         Добър диаметър на светлината - 130 мм

·         Стабилен и лесен за използване монтаж на Dobson

·         Страхотен подарък за начинаещ любител на астрономията

Оборудване:

 

·         Оптична тръба на телескоп

·         Лостът на Добсън

·         Супер 10 и 25 мм окуляри, 1,25 "

·         Търсач на червени точки

·         Инструкции за експлоатация и гаранционна карта

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg